Persoonlijk, Bijbels & duurzaam

Lees meer over mijn werkwijze, leveranciers & levertijden

Werkwijze

Persoonlijke tekst ong. 16 leestekens

Wat super leuk dat je jouw persoonlijke t-shirt/sweater wilt bestellen. Dit kan in de webshop waar je met behulp van een 7 stappenplan een t-shirt/sweater kunt samenstellen. Kies je eigen model T-shirt, maat, kleur borduurgaren, lettertype, positie vd tekst, recht/rond borduren en uiteindelijk je persoonlijke tekst.

Jouw persoonlijke tekst mag je doorgeven bij het afrekenen.

De tekst mag ongeveer uit 16 leestekens bestaan. De grootte van de tekst op je t-shirt/sweater is dan vervolgens afhankelijk van het aantal leestekens dat je aan mij doorgeeft.

Welke tekst zal ik op jouw persoonlijke t-shirt/sweater borduren?

Productie

De t-shirts/sweaters zijn van het merk Stanley/Stella, een Belgisch merk dat duurzaam produceert in Bangladesh / China. Textieldrukkerij Stricters in Rotterdam is lokale dealer van het merk en voorziet de t-shirts/sweater van mijn logo voor WDWWH. Dit gebeurt met een zeefdruk geheel volgens ecologisch verantwoorde richtlijnen.

Vervolgens borduur ik de t-shirts/sweaters met jouw persoonlijke tekst. Voor het borduren gebruik ik Madeira borduurgaren gemaakt van viscose, ook wel rayon of kunstzijde genoemd. Dit geeft het 100% biologisch katoenen t-shirt/sweaters een luxe uitstraling door de onderscheidende glans van de viscose. Viscose is een semi natuurlijk product, gemaakt van houtvezels maar onderleent zijn glans helaas wel aan een chemisch bewerkingsproces.

Retouren/ruilen

Retouren/ruilen is niet mogelijk, omdat ieder T-shirt/sweater persoonlijk en speciaal voor jou gemaakt is. Om te voorkomen dat je een miskoop doet wil ik je vragen de maattabellen te bekijken en aan de hand hiervan jouw keuze te maken. Of kom even passen voordat je keuze maakt. Dit mag en kan op dinsdag en donderdag.

Klachten? Laat het mij alsjeblieft weten, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Liever eerst passen? Dat kan!

Liever eerst passen en de stof van het t-shirts/sweatrs voelen? Dat kan!

Het geeft net dat beetje extra vertrouwen in datgene wat je koopt. Daarom geef ik je graag de gelegenheid om de t-shirts/sweaters te passen.

Dit kan op dinsdag of donderdag van 10.00 uur tot 16.30 uur bij mij aan huis.

Levertijd

De levertijd van een t-shirt bedraagt momenteel 7 à 14 dagen nadat jouw bestelling is geplaatst met uitzondering van pre-orders. De levertijd van een pre-order is momenteel minimaal 4 weken.

Waarom niet vandaag bestelt en morgen in huis? Dit heeft twee redenen:
1. Ik heb 2 werkdagen (dinsdag & donderdag) om bestellingen te maken.
2. Zolang de voorraad strekt zal ik zo snel als mogelijk leveren. Echter wanneer je een t-shirt besteld in de pre-order periode, dan ben ik afhankelijk van de levertijd van mijn leverancier. Dit kan vertraging opleveren. Wanneer dit zo is krijg je altijd een bericht van mij.

Bezorgen / verzenden

Verzenden kost 4,20 euro per t-shirt/ 6,45 euro per sweater. Bezorgen in Apeldoorn is gratis.

Het t-shirt zal in een brievenbusdoos met DHL verzonden worden. Je ontvangt een track and trace code zodra je t-shirt verzonden is.

Bestel je meerdere t-shirts / een persoonlijke sweater dan zijn de verzendkosten 6,45 euro.