Een persoonlijk T-shirt doneren

Ook in 2024 blijft de donatieknop open. Dit jaar kun je doneren voor het cadeau geven van persoonlijke T-shirts + gebedskalenders speciaal voor de gebrokenen van hart die God op ons pad brengt. Op deze pagina lees je hoe het begon, hoe nu verder en kun je een donatie doen. Doneren kan al vanaf 5 euro.

Op mijn verjaardag 8 juni 2023 bracht God mij 23 namen van vrouwen op mijn pad die Hij wilde bemoedigen met de tekst: Joy [lees blog]. Het aantal namen stopte niet op mijn verjaardag. Gedurende 2023 heb ik dankzij vele donaties 30+ Joy T-shirts mogen weggeven. Wauw. God is goed én zo vrijgevig! Inmiddels is het 2024, de donaties blijven binnen komen en heb ik van God een nieuw idee ontvangen voor de donaties.

Dit jaar het woord “pray” op een T-shirt om aan te moedigen tot gebed. Dit in combinatie met een gebedskalender gemaakt door Ivonne, van Studio Jit. God immers ziet ons hart aan.


Hoe kun jij aanhaken?
Wil jij graag aanhaken, iemand bemoedigen & zegenen met een persoonlijk T-shirt + gebedskalender? Ook in 2024 blijft de donatieknop open. Doneer een bedrag naar keuze. Eén persoonlijk T-shirt kost 44,95 euro. Een gebedskalender 9,95 euro. Alle donaties zullen gebruikt worden om degene die worden aangemeld een T-shirt + gebedskalender te geven en stelt mij in de gelegenheid het werk van WDWWH te continueren. Ik, Petra koop de gebedskalenders in bij Studio Jit. Het geven van een donatie [bedrag naar keuze] kan via onderstaand donatie formulier. Doneren kan vanaf 5 euro.

 Totaal


Voor wie doneer jij?
De donaties zijn speciaal voor de gebrokenen van hart die God op ons pad brengt. Dit kan iedereen zijn. Immers, als we eerlijk zijn kennen we allemaal wel een soort van gebrokenheid. Een gebroken relatie, gebroken droom, gebroken gezondheid of… [vul zelf maar in]. Ken jij iemand aan wie jij een T-shirt + gebedskalender cadeau wilt geven? Meld hem / haar dan aan via onderstaande knop

Dank je wel! Liefs x