Een persoonlijk T-shirt doneren

Mijn hart gaat uit naar gebrokenen van hart. Om gebroken harten te troosten.
Dit kan iedereen zijn. Immers, als we eerlijk zijn kennen we allemaal wel een soort van gebrokenheid.
Een gebroken relatie, gebroken droom, gebroken gezondheid of… [vul zelf maar in]. De donaties voor een persoonlijk T-shirt zijn speciaal voor de gebrokenen van hart die God op mijn pad brengt.

Een persoonlijk T-shirt doneren

Het idee

1,5 jaar geleden kreeg ik het idee. Tijdens het wielrennen. Dit zijn vaak dé momenten waarop ik praat met Jezus & de mooiste ideeën ontstaan. Zo ontving ik het idee voor een uitgesteld T-shirt, zoals het fenomeen een uitgestelde koffie. Oftewel je doneert om anderen iets te kunnen geven. In het geval van WDWWH doneer je een bedrag naar keuze voor het weggeven van een persoonlijk T-shirt. Dit idee blijft 1,5 jaar later steeds terugkomen en ik ervaar in mijn Geest dat het nu de tijd is om gehoor te geven aan dit idee!

Hoe weet ik dat het nu de tijd is?
Afgelopen donderdag 8 juni, op mijn 35e verjaardag wilde ik graag 1 T-shirt weggeven met de tekst ‘Joy’ erop geborduurd. Die dag ontving ik vanuit de WDWWH community 23 namen aan wie ik het T-shirt zou kunnen weggeven.
Mijn hart is geraakt!

Door alle liefde die we als gemeente van Christus voor elkaar hebben, maar ook door de verslagenheid die door sommige verhalen heen te lezen was. Afgelopen weekend ging ik in gebed over het weg te geven T-shirt. De Heilige Geest bracht mij op dat moment één naam in gedachten. Deze vrouw heeft inmiddels het T-shirt met Joy ontvangen.

We delen wat we hebben zou WDWWH niet zijn zonder te delen van dat wat ontvangen is.
Maandelijks doneer ik een deel van mijn omzet aan God Bless You Homes, de stichting van mijn ouders in Kenia.
Echter ik zou zo graag nog meer delen. Het liefst geef ik alle overige 22 vrouwen een T-shirt met de tekst Joy erop.
Dit is mijn hartsverlangen. En ik geloof dat dit ook Gods verlangen is. Hij bevestigde namelijk het idee!

Op 12 juni jl. ontving ik onderstaand bericht:
“Hi Petra, ik lees je story[instagram] en ik wordt geraakt.. Ik heb het stukje met de 23 gemist eerder dus ik weet niet precies wat je toen deelde maar ik heb het gevoel dat God van mij vraagt dat ik voor 2 vrouwen die jij op het oog hebt het tshirt betaal zodat je het hen kunt geven. Ik weet helemaal niet of dit past bij wat jij van God hebt gehoord maar als het ‘klikt’, bevestigd wordt, laat me dan weten hoe/ wat. Groet en zegen 🌺 “

Wauw! God is goed. Er wordt al gedoneert zonder überhaupt het idee met jullie te delen.

Hoe kun jij helpen?
Om het weggeven van persoonlijke T-shirts mogelijk te maken en tegelijk het werk van WDWWH te continueren wil ik jouw vragen mij te helpen middels het geven van een donatie [bedrag naar keuze] voor een persoonlijk T-shirt. Dit kan via onderstaand donatie formulier.

Voor wie doneer jij?
De donaties zijn speciaal voor de gebrokenen van hart die God op mijn pad brengt. Op mijn verjaardag bracht Hij zoals verteld 23 namen van vrouwen op mijn pad die Hij wil bemoedigen met de tekst: Joy. Gistermiddag op 18 juli jl. deelde ik via instagram met jullie dat er is voorzien in de kosten voor het weggeven van JOY T-shirts aan 23 verschillende vrouwen.

Wauw. God is goed én zo vrijgevig!

De donatieknop blijft open. Zo ook de mogelijkheid om iemand aan te melden, want
de Heilige Geest fluisterde mij is: ‘Het is nog niet klaar’.

Wil jij graag meewerken aan dit idee, iemand bemoedigen & zegenen met een persoonlijk T-shirt? Doneer dan een bedrag naar keuze. Eén persoonlijk T-shirt kost 44,95 euro. Alle donaties zullen gebruikt worden om gebrokenen van hart een T-shirt te geven en stelt mij in de gelegenheid het werk van WDWWH te continueren.

 Totaal


*

Iemand aanmelden voor een persoonlijk T-shirt?

Ken jij iemand die jij graag een persoonlijk T-shirt ter bemoediging wilt geven? Echter heb jij hier de financiën niet voor?
Meld deze persoon dan bij mij aan via onderstaand contactformulier. Zodra er voldoende donaties binnen zijn zal ik deze persoon [namens jou / anoniem] een persoonlijk T-shirt geven.
Immers, we delen wat we hebben.

Ken jij iemand die jij graag een persoonlijk T-shirt cadeau wil geven, alleen heb jij hier de financiën niet voor?

Geef deze persoon dan op via het contactformulier. Vergeet niet zijn/haar adres toe te voegen.